Ο κόσμος μας εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Ένας από τους βασικότερους πυλώνες της καινούργιας πραγματικότητας είναι οι νέες τεχνολογίες επικοινωνιών που δημιουργούν τον πλήρη διασυνδεμένο κόσμο ανθρώπων και συσκευών. Πλήθος νέων υπηρεσιών -κρίσιμων για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους-, όπως εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας και metaverse, θα αδυνατούν να λειτουργήσουν στις υπάρχουσες υποδομές και ταχύτητες. Οι υψηλές ταχύτητες των κινητών επικοινωνιών 5G θα προσφέρουν ευρεία τηλεπικοινωνιακή κάλυψη και θα ξεκλειδώσουν δυνατότητες ικανές να φέρουν επανάσταση στην καθημερινή ζωή, όπως τα έξυπνα ξενοδοχεία, τη βιομηχανία 4.0, τα διασυνδεδεμένα κτίρια, τη ρομποτική και τo διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT).

Σήμερα η αξιόπιστη συνδεσιμότητα παντού (εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους) είναι τόσο απαραίτητη στην καθημερινότητα μας, όπως το νερό και το ρεύμα. Πρόκειται για την αναγκαία και ικανή προϋπόθεση (enabler) για τη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων, την ικανοποίηση των πελατών, την μείωση του κόστους, για τον απομακρυσμένο έλεγχο των υποδομών, καθώς και για εφαρμογές συμβατές με το στόχο της πράσινης ανάπτυξης.

Προκειμένου να αναδείξουμε τα οφέλη της συνδεσιμότητας και της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών για τους διάφορους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, καθώς και να παρουσιάσουμε απτά παραδείγματα εφαρμογών (use cases) και καινοτόμων λύσεων, διοργανώνουμε την εκδήλωση Connect Smart τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Η εκδήλωση θα λάβει δημοσιότητα μέσω του Τύπου, της παρουσίας υπουργών και της συμμετοχής κορυφαίων εταιρειών.

Σημείωση: H δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης είναι μόνο δια ζώσης και χωρίς κόστος οπότε η εγγραφή σας είναι απαραίτητη. Η γλώσσα του συνεδρίου είναι τα ελληνικά.

Ποιους αφορά

Οι καλεσμένοι θα προέρχονται κυρίως από το χώρο της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στους τομείς της Βιομηχανίας, Τουρισμού, Logistics, Real Estate και Υγείας.

Δείτε το πρόγραμμα

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία